Routebeschrijving Daamen, advocaten. Amsterdam, Coengebouw, Kabelweg Amsterdam

Route Advocatenkantoor strafzaken Amsterdam

De routebeschrijving naar ons Advocatenkantoor in Amsterdam. Sinds 2018 heeft ons kantoor ook een bezoeklocatie in de hoofdstad. Je vindt ons daar in het Coengebouw. Dat ligt in het Sloterdijkgebied in stadsdeel Amsterdam West. Het Coen gebouw ligt aan de Ring (A10 West, afrit IJmuiden/S102) en op loopafstand van treinstation Sloterdijk en metrostation Isolatorweg. Hierdoor is ons strafrecht-advocatenkantoor zowel met de auto als met openbaar vervoer goed te bereiken.

Wil je spreken met een strafrechtadvocaat in Amsterdam? Maak dan eerst een afspraak!

Klik hier voor de route naar ons advocatenkantoor in Maastricht.

Bezoekadres Daamen, advocaten. Amsterdam

Coengebouw
Kabelweg 37
1014 BA Amsterdam

Let op: dit is geen post-adres!

Routebeschrijving Openbaar Vervoer

Reis met de trein tot station Sloterdijk. Loop dan naar het Coengebouw (10 minuten) of neem bus 22 of 36 tot halte ‘Kabelweg’ voor de deur (twee haltes). Of loop vanaf metrostation Isolatorweg (4 minuten). Gebruik onderstaande widget om je reis te plannen.

Eigen Vervoer

Plan de route door in onderstaande kaart op “Routebeschrijving” te klikken. Je kunt parkeren op de bezoekersparkeerplekken naast het gebouw, maar het aantal parkeerplaatsen is beperkt. Als je ons van tevoren laat weten dat je met de auto komt, kunnen we een parkeerplaats voor je reserveren.