Advocaat Hans Schepers, Maastricht

Sinds 1 juli is Hans Schepers (Doetinchem, 1978) werkzaam bij Daamen, advocaten. Hij heeft gestudeerd aan de universiteit van Nijmegen, waaraan hij in 2002 afstudeerde in Nederlands Recht op het gebied van strafrecht. Aldaar heeft hij onderwijs genoten van onder meer de vermaarde strafrechtgeleerden prof. mr. Y. Buruma en prof. mr. A.J. Machielse. Daarnaast heeft hij tijdens zijn studie al de nodige kennis opgedaan over het bestuursrecht. Hierdoor is ook de interesse ontstaan voor de soms dunne scheidslijn tussen de strafrecht en bestuursrecht. Hij behandelt dan ook zaken met betrekking tot bestuurlijke boeten.

Direct na zijn studie is Hans Schepers in dienst getreden bij een middelgroot Maastrichts advocatenkantoor, waar hij naast een algemene civiele en bestuursrechtelijke praktijk een accent op straf- en strafprocesrecht heeft gelegd. Hij heeft veel minderjarigen bijgestaan, in strafzaken en in civiele zaken. Hij is dan ook lid van de Vereniging van Nederlandse Jeugdrechtadvocaten (VNJA).

Hans Schepers is een nuchtere en integere advocaat met oog voor detail, die zijn cliënten duidelijkheid geeft over de juridische situatie om vervolgens samen het best mogelijke resultaat te behalen.

© 2017-2019 Daamen, advocaten. | Disclaimer | Sitemap | Links | Beheer