Advocaten Strafrecht

Dirk Daamen

Eigenaar & Strafrechtspecialist, Advocaat cassatie in strafzaken, Amsterdam & Maastricht
Dirk Daamen (Deurne, 1981) is strafrechtadvocaat. Hij studeerde aan de universiteiten van Maastricht en Trento (Italië). In 2015 voltooide Dirk de Opleiding Specialisatie Strafrecht aan het Willem Pompe Instituut, waardoor hij zich strafrechtspecialist mag noemen. Hij is dan ook lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten (NVSA)

Binnen het strafrecht heeft Dirk zich gespecialiseerd in cassatieprocedures. Hij is lid van de Vereniging van Cassatieadvocaten in Strafzaken (VCAS).

BEKIJK PROFIEL →

Hans Schepers

Advocaat Strafrecht, Detentierecht, Civiel recht & Bestuursrecht, Maastricht
Hans Schepers (Doetinchem, 1978) is advocaat sinds 2003 en maakte in 2016 de overstap naar Daamen, advocaten. Eerder werkte hij bij een middelgroot advocatenkantoor in Maastricht. Hij studeerde in 2002 af aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.

Hans is lid van de Vereniging van Nederlandse Jeugdrechtadvocaten (VNJA) en van de Werkgroep Strafrecht van de Jonge Balie Maastricht.

BEKIJK PROFIEL →

Justin Luiten

Advocaat Strafrecht & Detentierecht, Maastricht
Justin Luiten (Heerlen, 1987) is in 2012 beëdigd als advocaat en sinds november 2014 als advocaat werkzaam bij Daamen, advocaten. Voorafgaand daaraan werkte hij o.a. als advocaat in strafzaken voor Moszkowicz advocaten in Maastricht. Luiten behaalde in 2010 aan de Universiteit Maastricht zijn master in het Nederlands recht met als specialisatie Strafrecht.

Justin is lid van de Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten (NVJSA).

BEKIJK PROFIEL →

Ruben Kool

Advocaat Strafrecht & Detentierecht, Maastricht
Ruben Kool (Oss, 1989) is in 2016 beëdigd als advocaat. Voorafgaand daaraan werkte hij als griffier bij de rechtbank en als strafrechtjurist. Ruben Kool is in 2015 afgestudeerd aan de Universiteit Maastricht. Hij behaalde daar de Master Nederlands Recht met specialisatie Strafrecht en de Master Forensica, Criminologie en Rechtspleging.

BEKIJK PROFIEL →

Maikel Horsch

Advocaat Strafrecht & Detentierecht, Maastricht
Maikel Horsch (Brunssum, 1989) is in 2018 beëdigd als advocaat. Hij werkt sinds 2015 bij Daamen, advocaten. Eerder was hij o.a. juridisch medewerker. Maikel Horsch is in 2014 afgestudeerd aan de Universiteit Maastricht. Hij behaalde de Master Nederlands Recht met specialisatie Strafrecht en de Master Forensica, Criminologie en Rechtspleging.

BEKIJK PROFIEL →

Ondersteuning

Dinah Broux

Dinah Broux

Office manager & Juridisch medewerker
Dinah Broux (Maastricht, 1991)

Daniëlle Huveneers

Office manager & Juridisch medewerker
Daniëlle Huveneers (Stein, 1994)

Dennis Bakker

Student-medewerker
Dennis Bakker (Dordrecht, 1993)

Sarah Zoroufi Azar

Student-medewerker
Sarah Zoroufi Azar (Maastricht, 1995)

Joyce Verbeek

Student-medewerker
Joyce Verbeek (Zwijndrecht, 1993)

Marthe Rikken

Student-medewerker
Marthe Rikken (Wijchen, 1996)