Advocaten Strafrecht

Dirk Daamen

Strafrechtspecialist, Advocaat cassatie in strafzaken, Maastricht
Strafrechtadvocaat Dirk Daamen (Deurne, 1981) studeerde in Maastricht en Trento (Italië). In 2015 voltooide Dirk de Opleiding Specialisatie Strafrecht, waardoor hij zich strafrechtspecialist mag noemen en lid is van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten. Dirk is ook cassatiespecialist en lid van de Vereniging van Cassatieadvocaten in Strafzaken.

BEKIJK PROFIEL →

Hans Schepers

Advocaat Strafrecht, Detentierecht, Civiel recht & Bestuursrecht, Maastricht
Hans Schepers (Doetinchem, 1978) is advocaat sinds 2003 en maakte in 2016 de overstap naar Daamen, advocaten. Eerder werkte hij bij een middelgroot advocatenkantoor in Maastricht. Hij studeerde in 2002 af aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Hans is lid van de Vereniging van Nederlandse Jeugdrechtadvocaten en de Werkgroep Strafrecht Maastricht.

BEKIJK PROFIEL →

Maikel Horsch

Advocaat Strafrecht & Detentierecht, Maastricht
Maikel Horsch (Brunssum, 1989) is in 2018 beëdigd als advocaat. Hij werkt sinds 2015 bij Daamen, advocaten. Eerder was hij o.a. juridisch medewerker. Maikel Horsch is in 2014 afgestudeerd aan de Universiteit Maastricht. Hij behaalde de Master Nederlands Recht met specialisatie Strafrecht en de Master Forensica, Criminologie en Rechtspleging.

BEKIJK PROFIEL →

Ondersteuning

Daniëlle Huveneers

Daniëlle Huveneers

Office manager & Juridisch medewerker
Joyce Verbeek

Joyce Verbeek

Student-medewerker
Marthe Rikken

Marthe Rikken

Student-medewerker