Cassatie procedures (procedures bij de Hoge Raad) zijn een specialisme van de strafrecht advocaten van ons kantoor. Dirk Daamen is lid van de Vereniging van Cassatie Advocaten in Strafzaken (VCAS). De leden van de VCAS zijn strafrechtadvocaten met aantoonbare affiniteit en ervaring met cassatie in strafzaken.

Logo Hoge Raad der Nederlanden

Ook in cassatieprocedures kunnen wij op basis van toevoeging werken, al werkt Dirk Daamen in cassatiezaken meestal op betalende basis. Meer info op de pagina Tarieven.

Overweeg je in cassatie te gaan of heb je al een cassatiezaak lopen? Bel of mail ons vrijblijvend voor meer info! Let op: wij doen alleen cassaties in strafzaken. Zoek je een cassatie-advocaat voor een civiele zaak (bijv. echtscheiding)? Kijk dan op de website van de Vereniging Civiele Cassatieadvocaten (VCCA).

Voor doorverwijzende collega’s: besteedt je een cassatiezaak aan ons uit, dan doen wij enkel de cassatieprocedure. Neem gerust contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

De cassatieprocedure

Klik hier voor een korte beschrijving van de cassatie procedure. Je vindt er ook een aantal redenen waarom je iets aan een cassatie beroep kunt hebben.

Onze cassatieblog

Op onze cassatieblog bespreken onze advocaten arresten van de strafkamer van de Hoge Raad en andere ontwikkelingen op het gebied van cassatie in strafzaken.

Onze werkwijze in cassatieprocedures

Op de pagina Werkwijze in cassatie lees je hoe wij bij de behandeling van cassatiezaken te werk gaan.

Onze resultaten bij de Hoge Raad

Klik hier voor een overzicht van de arresten van de Hoge Raad die Dirk Daamen (mede) heeft uitgelokt. Deze lijst geeft een goede indruk van de ervaring in cassatie zaken.