Advocaat Cassatie Strafrecht: Dirk Daamen

Kies een Cassatie Specialist voor je Strafzaak!

Cassatie in strafzaken is een specialisme van mr. Dirk Daamen. Hij heeft al meer dan 100 cassatieprocedures bij de Hoge Raad gevoerd. Dirk is lid van de Vereniging van Cassatie Advocaten in Strafzaken (VCAS). Strafrecht advocaten die lid zijn van deze specialisatievereniging beschikken over aantoonbare affiniteit en ervaring met cassatie in strafzaken.
Logo Hoge Raad der Nederlanden

Cassatie advocaat nodig of meer weten?

Bel of mail ons vrijblijvend!
Telefoon: 043 204 1003
Mail Dirk rechtstreeks: daamen [@] daamen-advocaten.nl

Let op: alleen cassaties in STRAF-zaken

Dirk doet alleen cassatie in strafzaken. Zoek je een cassatie-advocaat voor een civiele zaak (bijv. echtscheiding of BOPZ)? Kijk dan op de website van de Vereniging Civiele Cassatieadvocaten (VCCA).

Kosten

Ook in cassatieprocedures kunnen wij op basis van toevoeging werken. Meer info op de pagina Tarieven.

Verwijzende collega advocaten

Veel advocaten die zelf geen cassatiezaken doen, verwijzen hun cliënten voor de cassatie naar mr. Daamen. Besteedt een advocaat een cassatiezaak aan ons uit, dan doen wij enkel de cassatieprocedure en blijft de cliënt voor het overige bij de collega-advocaat. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

De cassatieprocedure

Klik hier voor een korte beschrijving van de cassatie procedure. Je vindt er ook een aantal redenen waarom je iets aan een beroep in cassatie kunt hebben.

Onze cassatieblog

Op onze cassatieblog bespreekt Dirk arresten van de strafkamer van de Hoge Raad en andere ontwikkelingen op het gebied van cassatie in strafzaken.

Onze werkwijze in cassatieprocedures

Op de pagina Werkwijze in cassatie lees je hoe Dirk bij de behandeling van cassatiezaken te werk gaat.

Resultaten bij de Hoge Raad

Klik hier voor een overzicht van de arresten van de Hoge Raad die Dirk Daamen (mede) heeft uitgelokt. Deze lijst van meer dan 100 zaken geeft een goede indruk van zijn ervaring in cassatie zaken.