Vrouwe Justitia

Dirk Daamen staat in deze zaak de verdachte bij.

‘OM Limburg onderzoekt heling onderdelen dure auto’s, verdachte in cel’

“MAASTRICHT Recherche en justitie in Limburg zijn bezig met een onderzoek naar de diefstal en heling van gestolen auto’s en bijbehorende onderdelen. In deze zaak zijn Justin de H. (24) uit Brunssum en Romano M. (20) uit Heerlen als verdachten aangemerkt. Dat blijkt uit recherche-informatie, ingezien door Crimewatcher.

Dit strafrechtelijk onderzoek, met de naam Veldspaat, kwam aan het rollen nadat er op 24 juli 2017 een anonieme melding binnenkwam bij de Limburgse politie. In deze informatie stond dat er in een garagebox in Kerkrade gestolen auto’s verborgen werden en dat deze aldaar gedemonteerd werden. Het ging hier om in België en Duitsland gestolen voertuigen van de merken BMW en Range Rover.

Anonieme melding bij politie

In de anonieme melding stond verder dat de bovengenoemde Justin de H., hiermee te maken zou hebben. Midden november dit jaar werd diezelfde De. H. samen met Romano M. in een Audi met gestolen kentekenplaten vlak voor middernacht gezien bij een tankstation aan de Tienbaan in Geleen. De opsporingsdiensten besloten daarna om een peilbaken onder de auto van Justin de H. te plaatsen, zo staat in de onderzoekstukken.

De speurders zagen daardoor dat De H. in de nacht van 4 op 5 december van dit jaar in de buurt van een pand aan de Einderstraat in Kerkrade was. Aldaar is een garagebox die eerder volgens de recherche door medeverdachte Romano M. werd gehuurd en waar in 2016 een gestolen Audi werd aangetroffen ‘die in gebruik was als ‘werkauto’ voor een criminele groepering’, zo noteert de Limburgse politie in de stukken.

Link met Parkstadbende

Justin de H. zit achter slot en grendel. (…)”

Lees verder op Crimewatcher.nl

Meer mediaberichten over zaken van Dirk

© 2017-2024 Daamen, advocaten. | Disclaimer | Sitemap | Links | Beheer