Rechtbank Assen
Dirk Daamen staat één van de verdachten bij.

Verdachten ‘bloedbad’ grillroom Jaffa Emmen voor rechter, eigenaar wil schadevergoeding

EMMEN – Stoelen vlogen door de zaak en de vloer lag onder het bloed. De beelden van het ‘bloedbad’ bij grillroom Jaffa Emmen gingen viral op sociale media. Donderdag staan drie verdachten uit Emmen voor de rechtbank in Assen. Ze zouden verantwoordelijk zijn voor de immense ravage die in de grillroom werd aangericht op zaterdagnacht 27 janauri. De mannen van 19, 21 en 25 jaar uit Emmen worden er ook van verdacht dat zij in die nacht geweld hebben gebruikt tegen drie andere bezoekers van de eettent aan de Hoofdstraat.

Ze hebben volgens het Openbaar Ministerie geslagen met stoelen en met stukken servies naar de slachtoffers gegooid. De vechtpartij is gefilmd met een mobiele telefoon. De beelden werden massaal verspreid via sociale media. Wat vooral bleef hangen was het vele bloed dat op de vloer lag.

Slagaderlijke bloeding

Een van de slachtoffers liep een slagaderlijke bloeding op en verloor behoorlijk wat bloed. De politie zei daarover na onderzoek dat het slachtoffer niet is gestoken, maar dat hij de slagaderlijke bloeding waarschijnlijk opliep doordat hij ergens tegenaan is gevallen. De politie heeft bij het onderzoek ook gebruik gemaakt van de beelden van ‘het bloedbad’ die op internet stonden.”

Lees het hele artikel:
‘Verdachten ‘bloedbad’ grillroom Jaffa Emmen voor rechter, eigenaar wil schadevergoeding’,
DVHN.nl 16 mei 2019

‘Lees terug: de strafzaak tegen drie mannen na ‘bloedbad’ bij Grillroom Jaffa in Emmen’,
DVHN.nl 16 mei 2019

‘Bloedbad Jaffa’ in andere media:

Eerdere berichten over de vechtpartij in Emmen in de media:

Dirk Daamen in de media


© 2017-2024 Daamen, advocaten. | Disclaimer | Sitemap | Links | Beheer