Vrouwe Justitia Handboeien
Mensenhandel-verdachte Sandor P. wordt bijgestaan door Dirk Daamen.

‘Hongaars tienermeisje in prostitutie: Weertenaar 8 maanden cel’

WEERT Een man uit Weert is veroordeeld tot zestien maanden cel, waarvan acht voorwaardelijk, vanwege seksuele uitbuiting van een Hongaars meisje in Eindhoven. Tegen hem was twee cel cel geëist.

Sandor P. uit Weert wordt verantwoordelijk gehouden voor het werven van de Hongaarse tiener (16) en haar in de prostitutie laten werken in een pand in Eindhoven. Zijn advocaat Dirk Daamen had de rechtbank gevraagd zijn cliënt vrij te spreken. ,,Er was naar mijn mening namelijk te weinig bewijs tegen hem”, zegt hij tegen deze misdaadsite.

Op de middag van 21 augustus 2017 kwam er een einde aan een uitbuitingssituatie van een 16-jarig Hongaars meisje toen het Prostitutie Controle Team van Eindhoven bij toeval op het Baekelandpein in Eindhoven een voor hen dan nog onbekend meisje in een van de panden zag.

De leden van het PCT die controleren op de vergunningsvoorwaarden, spraken haar aan. Zij bleek geen Nederlands of Engels te verstaan, ze overhandigde een paspoort van een 19-jarige Hongaarse en via de tolkentelefoon vertelde zij dat ze nog nooit eerder in de prostitutie had gewerkt en dat ze via een vriendin op het Baekelandplein terecht was gekomen en dat ze dit vrijwillig deed.”

Bron: ‘Hongaars tienermeisje in prostitutie: Weertenaar 8 maanden cel’,
Crimewatcher.nl 15 februari 2019

Meer over deze mensenhandel zaak:

Eerdere bericht op onze site:

Eisen van 24 en 18 maanden tegen verdachten mensenhandel

Mensenhandel Verdachten uit Voorarrest

In de media:

© 2017-2024 Daamen, advocaten. | Disclaimer | Sitemap | Links | Beheer